Meist

Moonmagic usub..
et kõik, millest Sa unistad saab teoks. Lihtsalt kui kiirelt Sa seda enda ellu tõmbad..kutsud..soovid, see sõltubki just Sinust. Loeb kindlasti ka see, millest Sa igapäevaselt kõva häälega räägid, kuidas Sa endaga räägid, mida Sa universumile eitad. Kui Sa räägid ma ei taha seda ja ma ei taha toda, siis seda Sa just tavaliselt saadki. Ole positiivne, räägi oleviku vormis. Mul on see, mul on too.. Tee endale plaanid, visionboard, visualiseeri igapäevaselt. Manifesteeri! Enda ja oma kodu ning keskkonna puhastamisel, õigel viisil manifesteerimisel ning end heade energiatega laadimisel on suur jõud! Meie sellel ettevõtmisel usume sellesse, sest meid endid on see endasi kandnud.

Ela omas mullis..

Naudi oma kodu, töökohta - ela omas roosas mullis. Või vali ise sobilik värv mullile. See on Sinu elu ja Sa peaksid seda elama ülimas õnnetundes, järsku leiad, et Sinu ümbert ongi kogu puhastusega kõik negatiivne kadunud ning ka Sinu armsamad on õnnelikumad. Teisi me ei saa õnnelikuks teha kõikide oma tegudega, et see ka nii oleks, aga enda eest saame hoolitseda alati parimal viisil. Seega, puhasta end ja oma kodu tihti, just siis kui Sa seda tunned. Kui mõni negatiivne inimene on Sinuga rääkinud või Sind külastanud - puhasta, puhasta ja veelkord puhasta! Sa tunned end kohe värske ja vabana. Meie lemmikud on Draakonivere viiruk, Palo Santo, Salvei ja kindlasti Chandan viiruk. Vali see, millega tunned end hästi.
Saada kõik paha energia ära ja kutsu tagasi oma jõud. Hoia kristalle enda käes, hoia kokkupuudet nahaga, kindlasti puhasta ka kristalle ja pane nad täiskuu ajal kuupaistele laadima. Tee ka kuuvett ja kasta sellega lilli. Soeta kristalle just siis, kui vajad midagi.. Kasuta alati enda intuitsiooni uue kristalli valikuks. Usalda end.
Shopping Cart